Monoï de Tahiti by Yves Rocher

Yves Rocher ponovno oduševljava svojim novitetima te ćemo se sada upoznati sa višenamjenskim uljem.

Dragocijeno suho ulje dolazi u staklenoj bočici od 100ml koja je prozirna pa se izvrsno vidi ulje i njena divna boja sa svjetlucavim šljokicama. Cijena Yves ulja je 77kn što i nije tako puno kao što se čini jer je ulje višenamjensko te ga se može koristiti za tijelo, ali i za kosu.

image

Sastojci:
Kokosovo ulje, cvijet Tiara, parfemi, mica, alcohol, sesame seed oil, voda, benzyl alcohol…

Bez parabena i mineralnih ulja!

image

Što kaže Yves Rocher o svome ulju:
Otkrijte blistavost kože u trenu!
Ponovno otkrijte dobrobiti Monoï de Tahiti u ovom dragocijenom ulju obogaćenom blistavim, svjetlucavim pigmentima, za kožu okupanom suncem. Njegova neodoljiva i nemasna tekstura lako se nanosi na kožu i intenzivno je vlaži i ostavlja egzotične note. Vaš ten je naglašen, a tijelo i kosa delikatno blistaju.

image

Veselila sam se tim riječima proizvođača i jedva sam dočekala sunca da zablistam prekrivena uljem. Za svaku pohvalu je bočica koja je staklena, za svaku pohvalu je hidratacija ulja koja stvarno ne ostavlja mastan trag na koži, dok se na kosi već malo primjeti masniji trag ako ga koristite i za tu svrhu. Oduševio me miris koji je nježan, lagan, egzotičan i pomalo erotičan sa notama kokosovog ulja u kojem se namakanjem cvjetova Tiare dobiva ovo ulje. Cvijet Tiara raste u vulkanskome tlu Francuske Polinezije te sa ostalima sastojcima tvori 98% prirodnih sastojaka ulja. Poslije mirisa koji ostavlja bez daha tu su i svjetlucavi zlatni pigmenti koji stvaraju blistavi ten svake kože, ostavljaju dozu glamura, profinjenost, eleganciju i više samopuzdanja za svaku ženu, jer što smo same sebi ljepše i zadovoljnije i drugi nas drugačije gledaju. Sa ovim uljem, za vrijeme sunčanih dana, ćete postići sve. Ali ima još jedna tajna koju ovo ulje skriva, primjetila sam da me komarci zaobilaze kada koristim Monoï ulje. To je još jedan od razloga zašto ga koristiti, a usput divno mirisati i blistati.

image

Preporučam Monoï ulje protiv borbe komaraca, za ujednačen blistavi ten, pogotovo poslije sunčanja jer će dodatno naglasiti boju i baršunasti izgled.

Link na proizvod: http://yves-rocher.com.hr/katalog/proizvod/34063/dragocjeno-suho-ulje-monoi-100-ml/

image

2 misli o “Monoï de Tahiti by Yves Rocher

Komentiraj